הקמת מטבח תעשייתי או מטבח בית מלון או מטבח אולם אירועים, היא פעולה הדורשת חשיבה... [קרא עוד]
בעשור האחרון אנחנו עדים להתפתחות טכנולוגית וצמיחה כלכלית מואצת, לצד הקורונה, שהביאו לפריחת ענף הרפואה... [קרא עוד]
איכות הניקיון והיכולת לייצר סביבה סטרילית ונקייה, הם מהנושאים הכי חשובים בתחזוקה שוטפת של מקוואות.... [קרא עוד]
אליעזר דוד, מנכ"ל ובעלים של אסקור בשנים האחרונות, חלה התקדמות משמעותית בטכנולוגיות חיתוך מתכת בלייזר,... [קרא עוד]
בישראל, אין כמעט עסק בתחום מזון, תעשייה, משלוחים או בריאות שהוא לא צרכן משמעותי של... [קרא עוד]
עולם המסעדנות ועסקי המזון נמצא בשנים האחרונות בתקופת פריחה יוצאת דופן. הקהל הישראלי נוהר... [קרא עוד]
אם תשאלו לא מעט שפים, טבחים או עובדי מטבח, שני הדברים הראשונים שהם יציינו בפניכם,... [קרא עוד]
בשנים האחרונות, יותר ויותר אנשים מגלים את המטבח ואת הקסם שיש לו להציע. אין ספק... [קרא עוד]
בשנים האחרונות, ענף המתכות, עובר שינויים מרחיקי לכת. החל מטכנולוגיות חיתוך, השחזה וכיפוף מתקדמות, שמאפשרות... [קרא עוד]
איכות הציוד של מטבח מסעדה, משפיעה מאוד על טעם המזון, תהליכי בטיחות, נקיון, הגיינה וגהות.... [קרא עוד]
שם משתמש או כתובת אימייל *
סיסמה *
זכור אותי התחברות
איפוס סיסמה