התקשרו עכשיו: 050-825-7602
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מטבח נירוסטה: מדוע הוא הבסיס להקמת המסעדה או גן האירועים שלכם?

איכות הציוד של מטבח מסעדה, משפיעה מאוד על טעם המזון, תהליכי בטיחות, נקיון, הגיינה וגהות. בהרבה מאוד מקרים, ציוד איכותי במסעדה, ככל שמשתמשים בו בצורה מקצועית ונכונה ישפיע על הרווחיות שלה, לעתים בצורה משמעותית. אחרי הכל, ציוד מסעדות משפיע במקרים רבים גם על שביעות הרצון הסופית של האורחים, כמו למשל שימוש בסכו"ם מכסף או מטבח חוץ נירוסטה מעוצב שהעניק חוויה יוצאת דופן, מבלי שידעתם וחשבתם על כך.

אנחנו באסקור משמשים כספקי ציוד של המסעדות, אולמות וגני האירועים הגדולים והמצליחים בישראל. הציוד כולל מגשי נירוסטה, מדפי אחסון, מגשי נירוסטה, כלי מטבח ועוד.

מאחורינו ניסיון רב שנים של אספקת ציוד למלונות הגדולים והמובילים בישראל.

תוכן עניינים

אילו תכונות הופכות את הנירוסטה לכל כך מבוקשת?

  • מתכת עמידה וחזקה, קלת משקל וזולה.
  • אינה מחלידה וקלה לניקוי – ניתן לנקות ולחטא אותה בחומרים כימיים.
  • כמתכת היגיינית הדוחה לכלוך ואבק היא מתאימה למגוון שימושים בתעשייה: חדרים סטריליים, חדרי ניתוח ולמקומות שבהם נדרשת תחזוקת היגיינה שוטפת.
  • מאחר שהיא מתכת שאינה מחלידה (כמעט), נירוסטה מהווה רכיב חשוב במכונות ובאביזרים השוהים בסביבת מים.
  • בסגסוגות נירוסטה עמידות במיוחד משתמשים לבניית מטוסים ורכיבים המיועדים לתנאים קיצוניים מאוד, קשים ובסביבות טמפרטורה המשתנות ללא הרף.

למה לרכוש למסעדה שלי מטבח נירוסטה?

הציוד היקר ביותר מסעדה הוא בדרך כלל המטבח. בניית מטבח נירוסטה היא יקרה יחסית, אבל הדרך הנכונה כדי לבנות מטבח שיכול להחזיק למשך שנים ארוכות מאוד.

נושא של בלאי הוא אחד המהותיים בכל הנוגע למטבחים. מי שלא בוחרים בנירוסטה כמרכיב מרכזי במטבח של המסעדה שהם עומדים להקים, עלולים להתמודד עם בלאי גבוה מאוד. עץ ומוצריו מתאימים הרבה פחות למטבחי מסעדות או גני אירועים. חשבו רק על כמות המנות שיוצאת מדי יום לסועדים, מאות ואלפי מנות יעברו במטבח שלכם. היקפי הבלאי יהיו גבוהים מאוד, בחירה בנירוסטה, תקל עליכם לנקות את המטבח ותייתר את הצורך בהחלפה תכופה של דלתות, מדפים ועוד.

נירוסטה היא מתכת היגיינית שדוחה לכלוך ואבק, היא קלה לניקוי וניתן לנקות אותה גם בחומרים כימיים חזקים. קל לחטא אותה היטב מחיידקים ולא סתם היא משמשת גם בבניית חדרים נקיים, חדרי ניתוח, ובבתים חולים.



איזה ציוד אני צריך למסעדה שלי?

הקמה של מסעדה דורשת כיום השקעה בציוד שרובו עשוי מנירוסטה ומתכות אל-חלד. הבחירה איזה ציוד לרכוש למסעדה שלכם, מתחיל בתכנון המטבח וצרכי המטבח, ממשיך לאזור הישיבה, הריהוט שיופיע באזורי הישיבה וכלי הגשת האוכל לסועדים.

ציוד של מסעדה מתחלק לקטגוריות רבות ומגוונות החל מכלי מטבח כמו גסטרונום, מגשים מסוגים שונים ועד לעגלות מגשים, כשמדובר במטבחי ענק של בתי מלון ואולמות אירועים.

המומחים של אסקור יסייעו לכם בתכנון, הקמה ובנייה של כל צרכי הציוד למסעדה שלכם, אנחנו יכולים לסייע באיתור של ספקים משלימים לכל הצרכים.

מטבח נירוסטה כדוגמה לציוד מסעדות
מטבח נירוסטה

חשיבות הנירוסטה בהקמת מסעדה

השאלה בבחירת ציוד למסעדה נוגעת גם למרכיבי החומרים. שימוש מוגבר בנירוסטה יסייע לכם לשמור על המסעדה שלכם נקייה וסטרילית. את הנירוסטה קל מאוד לקנות ולחטא. לא סתם היא נמצאת בשימוש בבתי חולים וחדרים נקיים. לא בכדי, אחד המרכיבים המבוקשים ביותר והיקרים בהקמת מסעדה הוא נירוסטה. היא לא מחלידה, עמידה בטמפרטורות גבוהות ובעלת תכונות נוספות של ברק. היא הפתרון האידיאלי לבעלי מסעדות.

חייגו אלינו 050-825-7602
חייגו עכשיו